Romana English Español

Fermă de închiriat în România

farm Situata in Judetul Dambovita, comuna Petresti, sat Coada Izvorului, pe o suprafata de 11,5 ha (teren intravilan si extravilan), cu o capacitate de 1500 bovine si 2000 oi / capre.

Proprietatea este compusa din:

  1. Ferma autorizata pentru import export bovine;
  2. Ferma autorizata pentru import-export caprine/ovine;
  3. Cladire pentru birouri (3 birouri, sala de conferinta, bucatarie si 2 bai);
  4. Atelier mecanic;
  5. Depozit furaje;
  6. Magazie;
  7. Platforma pentru depozitarea gunoiului;
  8. Drumuri interioare betonate sau pietruite.

 

1. Centru de colectare (ferma de carantina) bovine (autorizat pentru operatiuni de import-export), imprejmuit total cu gard din placi de beton sau plasa sudata pe bulumaci de teava, cu o suprafata de 59880 mp. teren intravilan. Dispune de un numar de 6 grajduri din caramida, 3 padocuri si 4 copertine, cu o suprafata totala de 8158 mp. si o capacitate de 1500 capete., filtru sanitar de acces in ferma, filtru auto, spatiu pentru animale bolnave sau suspecte, spatiu pentru animale moarte, sala de necropsie, rampa de descarcare animale, retea de alimentare cu apa din sursa proprie (foraj la adancime+castel de apa), fose vidanjabile, instalatie electrica.

2. Centru de colectare (ferma de carantina) ovine / caprine (autorizat pentru operatiuni de import-export), imprejmuit total cu gard din plasa sudata pe bulumaci de teava, cu o suprafata de 6250 mp. teren intravilan. Dispune de un numar de 4 grajduri din caramida si 2 padocuri, cu o suprafata totala de 2581 mp. si o capacitate de 2000 capete., filtru sanitar de acces in ferma, spatiu pentru animale bolnave sau suspecte, spatiu pentru animale moarte, sala de necropsie, rampa de descarcare animale, retea de alimentare cu apa din sursa proprie (foraj la adancime+castel de apa), fose vidanjabile, instalatie electrica.

Prezentare detaliata (PDF)          Contactati-ne: contact@carantina.eu